Перфектната сватба само от Сватбена Агенция Чародейка

Всяка двойка желае, тяхната сватба да бъде по-различна. Как можете да го постигнете? Сега ще ви дадем няколко идеи, как да го направите. Ние от Сватбена Агенция Чародейка имаме няколко идеи, които могат да ви допаднат и да използвате напълно безплатно, независимо дали ние ще огранизираме вашата сватба или не. Наша цел е да постигнем съвършенството в една сватбена церемония, за това ние сме отдадени с цялата си душа, да помогнем на всяка млада и не чак толкова млада  двойка.

  • Оставете съобщения на гостите ви, там където се очаква да седнат в ресторанта, но нека да бъдат лични за всеки един гост. Това би допринесло в всеки един от тях чувството, че вие наистина държите той или тя, да бъдат близо до вас, в този прекрасен ден!

  • Поставете някъде на видно място, голяма купа с надпис „Пожелания за новото семейство“ – нека всеки, който желае да ви напише пожелание на специална хартия, която да бъде добре украсена, за да не ви даде сърце да я изхвърлите в течение на годините. По време на празника в ресторанта или градината ви, там където се провежда вашата сватба, сервитьорът да поднесе на всеки гост по един прагмент хартия, придружен с писалка и всеки гост да напише някакво пожелание за младото семейство, което да постави в купата.

  • Танц, само за женени двойки. – Нека ди-джеят да подкани всички семейни двойки на дансинга и през определено време да ги приканва, женените от 1 година да седнат на местата си. След малко да прикани и тези, които са женени от 5 години да седнат на местата си и т.н., докато не останат на дансинга двойката, която е женена най-дълго и да ги помоли да ви обяснят, каква е тайната за дългия брак.

  • Сложете някъде на видно място примерно една черна дъска, на която да е написана историята на вашата връзка. Можете също така да напишете важните за вас дати. Кога сте се запознали, как се е случило, какви премеждия сте имали, преди да се съберете, моментите, в които само и единствено вашият партньор ви е помогнал и много други идеи, които ще оставим за вашите фантазии.

  • Нарисувайте пред църквата или ритуалната зала едно голямо сърце и накарайте вашите гости да се наредят по очертанията му, а вие застанете в средата. Това би била станала една невероятна снимка, която да украсява вашият дом.

Готови ли сте за вашата сватба? Един миг на вълшебство, който остава дълбок отпечатък в сърцето. Не се притеснявайте. За професионална помощ за вашата сватба, можете да ни се доверите напълно. Ние знаем как да организираме вашият сватбен ден и да ви подкрепяме, дори и след него. За професионална помощ, можете да се обърнете към нас, както за организиране, така и само за да споделите вашите притеснения. Ние ще бъдем винаги до вас!!!

All right's reserved | Web design & SEO Студио за Уеб дизайн