Кои сме ние

Aгенцията е създадена  на 07.01.2007 г. Екипът е съставен от 6 прекрасни професионалисти. До момента сме организирали над 400 сватби, партита, рождени дни и кръщенета.
Агенция „Чародейка” ще Ви очарова с професионализма си и разнообразието от идеи, а в същото време ще Ви зареди с настроение за Вашето уникално тържество!  Под един покрив в „Моден салон ЧАР” са концентрирани всички стоки, услуги и съвети за невероятна сватба, както тоалетите за младоженците и всички гости на празничния ден. Вече 8 години много двойки продължават да ни се доверяват, защото сме се доказали пред тях. За нас всеки ваш миг на радост е удоволствие, защото ако вие сте доволни, значи ние сме си свършили работата, за която сте ни наели. За тези 8 години сме се развили много и ще продължаваме да го правим, като взимаме пример от най-добрите световни агенции, които създават най-добрите сватби и партита. Няма нужда да ви убеждаваме, че сме най-добрите. Постиженията ни говорят сами за себе си.  Просто ни се доверете, за да бъдем до вас по време на вашият празник и не само…
Нашите дизайнери професионално и с фантазия ще декорират Вашето празненство, за да остане незабравимо.
За нас е чест и отговорност Вие и Вашите гости
да бъдете наши клиенти.

Сватба - logo

Нашият екип

Нашият екип е нашата движеща сила

Ние държим както на качеството на нашите услуги, така и на качеството на обслужване. Стремим се да предлагаме най – доброто на което сме способни. За нас няма нищо по – важно от това, Вие да останете доволни, защото сватбените церемонии се помнят цял живот и не можем да си позволим никакви грешки.
Винаги се стремим да даваме най-доброто от себе си. Това, което вършим ни доставя удоволствие и ни носи удовлетворение. Ние намираме смисъл в това, което правим, вярваме в ползата от него.
Хората, които работят в Сватбена агенция Чародейка са талантливи професионалисти, силно мотивирани да постигат високи резултати без да губят приятелското си отношение към клиентите.  Ние сме креативен екип от мечтатели и визионери в областта, които не се страхуват да мислят по различен начин и да предприемат нови начинания, винаги в търсене на възможности за по – различна сватба.
Това сме ние…
Вашата сватбена агенция